Saya Suka RentakArtis.com

Sekarang ini RentakArtis.com sedang menganjurkan giveaway : saya suka RentakArtis.com. Giveaway ini sangat mudah dan ia bertujuan membantu Mr.RA berjaya menang dua kategori Digi Wwwow Award nanti.

Cara-cara untuk join giveaway ini adalah:

  • LIKE Fanpage RentakArtis(dot)com tanpa gagal.
  • Tukarkan cover Timeline Facebook anda dengan banner khas ini beserta description dibawah:
Jika anda menyokong RentakArtis, jadikan pic ini sbg cover timeline anda. Thanks sgt2x.
Kami dicalonkan untuk kategori:
 
 
  • Buat satu entry khas di blog anda dengan tajuk “Saya Suka RentakArtis.com”.
  • Kalau dah siap, letakkan link entri anda di ruangan komen entri ini. Sertakan sekali url Facebook anda.
  • Hadiah berupa Cash RM40 dan RM30.
  • Pemenang akan ditentukan berdasarkan entri paling cool.
  • Tarikh tutup 20 April 2012 jam 11.59pm. Keputusan akan diumum pada 22 April 2012.
 
Syarat yang sangat mudah disamping membantu blogger lain menang hadiah, dan RentakArtis menang award :)

Ayuh, kita sama-sama join giveaway ini  KLIK DISINI

ainun m

Seorang blogger part time yang mempunyai minat menulis sebagai perkongsian bersama. Semoga tulisan ini bermanfaat untuk ramai orang ^__^. p/s: jika nak komen, sila tekan 'comments' diatas, dibawah tajuk entri. Thanks

6 comments:

Muaz Faris said...

wah, menarik ini tapi bab tukar DP tu yg malas tuu

Muaz Faris said...

gud luck ye dari Lelaki kacak

Bunga Bunga Cinta said...

bukan tukar dp lah... tp cover picture jer...

lina@women's perspectives said...

Sukses dengan giveawaynya...

ACME SINAR ENTERPRISE said...

Hi. nice blog u have. Follow me back!

surya ramadhan said...

bagus ni blog, semoga bermanfaat...

salam sukses follow ke-393

 

Copyright @ 2014 ain mataku.